Бившият изпълнителен директор на Левски Константин Баждеков заяви, че основен приоритет

...
Бившият изпълнителен директор на Левски Константин Баждеков заяви, че основен приоритет
Коментари Харесай

Баждеков: Вярвам, че Левски ще се запази

Бившият изпълнителен шеф на Левски Константин Баждеков съобщи, че основен приоритет на “сините ” би трябвало да е взимането на лиценз за Европа. Пред БНР той коментира и работата на Павел Колев в клуба.
 Треньорът на Левски: Видях и положителни страни, само че не се получава  Стоянович чака обезщетение от Левски
“Едва ли обстановката в Левски може да се назова притеснителна. Мисля, че първите дейности на новия изпълнителен шеф вървят в вярната посока. За момента, до момента в който се изяснят нещата по отношение на това дали ще има промяна на собствеността и доколко ще бъде тя, би трябвало да се взимат някакви решения, с цел да не се стопират процесите в клуба. имам вяра, че Левски ще се резервира. Вървят процеси на промяна на собствеността. Това за мен е повода за тези бързи рокади. Затова е обикновено да се даде и поле за изява на нови хора, които да влязат в клуба. Павел Колев има задоволително теоретическа подготовка, а в последните години и практическа, с цел да работи сполучливо в Левски ”, показа Баждеков.

“При състояние, че един треньор няма 100-процентова централизация върху работата си, промяната му може да се дефинира като удачна. Това дали е водил или не диалози за нова работа, добави ненужно напрежение в спортно-техническото направление. Славиша Стоянович не бе безапелационен дали остава, или ще си тръгне. Затова и идването на Георги Дерменджиев е в точния момент. Мисля, че и самата промяна стана много цивилизована. Така и новият треньор ще може още по-бързо да се запознае с ситуацията в клуба. Последните години и по мое време имаше моменти, в които бе мъчно взимането на лиценз за присъединяване в Европа. За мен това е главният приоритет. Сега считам, че в Левски имат задоволително време да спазят всички периоди. Ако това нещо не се случи, ще бъде доста неприятно и пагубно за клуба ”, завърши Баждеков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР